Dit zijn de workshops!

Op 21 november (Rotterdam) en 28 november (Amsterdam) ben je van harte welkom op De Proeverij: een inspirerende avond vol uitdagende en interessante workshops. Dit zijn de workshops die op het programma staan:

Versterk je boodschap
Je leert hoe je kunt aansluiten en inspelen op het onbewuste en bewuste brein van de lezer/kijker van jouw boodschap. Na de training heb je het inzicht en een set vaardigheden om mensen te boeien, te inspireren en te overtuigen.

De denkverslaving
Veel mensen zitten muurvast in een denkpatroon. Hun gedachten zwemmen rondjes als een vis in een kom, maar uiteindelijk leiden ze nergens toe. Spring uit die vissenkom en leer denken in mogelijkheden in plaats van problemen.

Help, we hebben geen ‘klik’!
Iedereen heeft zo zijn eigen gebruiksaanwijzing en jijzelf natuurlijk ook. Soms loopt het niet soepel en weet je alleen maar ‘dat het niet werkt’ met die ander. Na deze workshop kun je bewuster kiezen hoe je je opstelt en zul je zien dat je daarmee de interactie positief beïnvloedt.

‘Warrior’ op de werkvloer
Ontdek de drie geheimen van de ‘warrior’ in jezelf. Je leert stress om te buigen tot brandstof, een krachtige mindset toe te passen om je doelen te bereiken én snel en effectief fysiek, emotioneel en mentaal in balans te zijn.

Je vindt de programma’s per locatie en tijden hier.