Onderhandelen met impact

Na deze workshop blijkt onderhandelen interessant en zelfs leuk.

Word je soms een beetje onzeker tijdens onderhandelingssituaties? Je bent niet de enige. Veel mensen geven in zulke situaties hun eigen belangen te snel op, komen in een conflict, of hebben het gevoel dat er een winnaar en een verliezer in de onderhandeling zijn. Tijdens deze workshop leer je hoe de onderhandelingsdynamiek in elkaar steekt, en zal je onderhandelen interessant en zelfs leuk gaan vinden!

In allerlei situaties heb je te maken met onderhandelingsdynamiek: samenwerken, verkopen of inkopen, tot besluiten en een contracten aangaan. Als je meer inzicht hebt in de fases en dilemma’s die komen kijken bij onderhandelen, kun je ook leren hier meer invloed op te hebben.

Na de workshop ben je je meer bewust van de invloed van jouw eigen gedrag en wat je kan helpen om goede resultaten te bereiken in onderhandelingssituaties. Je kunt je eigen casus inbrengen in deze workshop, zodat je wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen!

 

De datum van deze training wordt zo snel mogelijk bekend. Wil je dat we je op de hoogte houden, schrijf je dan hier in:

Momenteel zijn er geen beschikbare data voor deze workshop.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de workshop?

Je gegevens worden ruim een jaar opgeslagen om je in de toekomst op de hoogte te houden van ons aanbod en om je te informeren over de workshop.

Pas als je akkoord gaat met deze voorwaarden kun je dit formulier verzenden.